C/ Claramunt 4, local 2
08030 Barcelona
Tel. 93 315 29 69
E.mail a.e.p.a@suport.org

Centre de documentació

FlamencosAquest punt de servei i consulta ofereix, a tota persona interessada, llibres de text, materials didàctics, documentació d'entitats... específic d'educació d'adults, i especialment relacionat amb els processos de reivindicació popular i desenvolupament comunitari dins del marc de la formació. Durant l'any 2001 es va recollir el treball previ d'ordenació i classificació de materials relacionats amb la formació d'adults i es va iniciar el Centre de Documentació com a servei obert al públic. Hi ha un treball diari d'organització, gestió, manteniment, actualització i dinamització de l'arxiu bibliogràfic i documental situat a la seu de l'AEPA.

Actualment el centre compta amb 2100 llibres i aproximadament 170 títols de publicacions específiques d'educació persones adultes

Horari de visita al Centre de Documentació

  • Matins: de 9 a 14h
  • Tarda: de 15,30 a 19,30h

El Centre disposa d'una guia per a l'usuari a la vostra disposició i un programa que us ajudarà a buscar materials i llibres del vostre interès.

Per altra banda, us agrairem que ens feu arribar informació sobre nous materials, llibres i obres d'interès per a incorporar al nostre Centre de Documentació

L'experiència ens confirma la necessitat del centre i ens ha fet valorar noves propostes de millora. Els reptes d'ampliar contínuament els materials propis del centre, actualitzar i informatizar la base de dades, poder-lo oferir per Internet,... ens animen a seguir treballant.